Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences -->

Rólam

Szekrényi Péter Pedro vagyok, a digitális transzformáció szakértője.

“Küldetésem, hogy megmutassam a jövő és a technológia kapcsolatát Neked, mert ha megérted a jövőt, akkor már nem tartasz tőle, hanem profitálsz abból.”

A szakmai múltam tömören: Az egész azzal kezdődött, hogy megláttam nagypapám szórakozásból készített, villogó szemű robotjait (Ganz Műszer Művek), amelyeknek akkora sikerük volt, hogy elkészített, majd elajándékozott belőle kb. 30 darabot. Szerencsére 2 megmaradt nálam a mai napig. Ezt követően kb. 10 éves lehettem (1988), amikor édesapám meglepett karácsonyra egy akkoriban nagy hírű és modern Commodore 64 személyi számítógéppel.

Ehhez kaptam legalább három remekbe szabott játékot is (Test Drive), amiket gyorsan le is teszteltem pár nap alatt. S itt kezdődött a “probléma” 

Én ugyanis ezt 2 hét alatt meguntam és azon töprengtem, vajh’ mire lehet még használni ezt a remek kis gépet, sőt: hogyan készíthetek inkább ÉN ilyen játékot!

A fentieket követően 12 évesen, külföldön folytattam családommal együtt az életem, így ismertem meg Ázsiát és így készült egyre több kisebb-nagyobb, -mai szemmel mókás kis program- a kezem között, amit büszkén mutogattam, akkoriban max kishúgomnak . A kiküldetés során elég jól kifejlesztettem angoltudásom (igazából muszáj volt, hisz Brit és nemzetközi suliba járattak szüleim), ezt a tudást azóta is alkalmazom, amikor csak tehetem.

Első nagy munkám (mint Szekrényi Péter, akkor még cég nélkül) után -melyet a Külügyminisztérium rendelt meg és mai napig kb 10 magyar nagykövetségen is fut még- Budapesti Műszaki főiskolára kerültem. Ennek elvégzése után –ahol már I. évfolyamban is programozást tanítottam a lyukas órákban a mindezt utáló manager szakos hölgyeknek és uraknak- 2 nap alatt találtam állást egy barátom ajánlásával.

Igyekeztem minél több infót magamba szívni a tőzsde informatikával foglalkozó cégnél és tanácsadóként a Matávnál, de hamar átkerültem a Központi Földhivatalba tanácsadónak, majd az Erste bankba küldtek összesen 5 év időtartamra, mint projectvezető és fejlesztő.

Az 5 év leteltével már ügyvezetőként “találtam magam” egy 50%-ban saját tulajdonú cégben, ahol látszólag minden szép és jó volt, de nem igazán tudtam így beteljesíteni az addigra kikristályosodott célom: VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI SZOFTVEREK készítése EGYEDI igények alapján és határidőre, melyek pénzt termelnek a tulajdonosaiknak. S hogy milyen cégeknek? Olyanoknak, akik felismerték, hogy most nagyságrendet léphetnek, egy saját cégükre készített szoftverrel. Illetve keresni azon cégeket, akiket rá kell döbbenteni, hogy ott állnak előtte!

Így 2009-ben belevágtam a saját 100%- os tulajdonomban lévő cégbe, ahol én határozom meg az irányt! Így végre valóban pénztermelő egyedi vállalat és termelésirányítási szoftverek fejlesztésébe kezdtünk és gyarapodtak az elégedett referenciánk is szépen.

Közben elkezdtem aktívan foglalkozni a jelenünket és jövőnket erősen meghatározó “Digitális Átalakulással és Átállással”, melyben azt gondolom bőven lehet újat mondani az embereknek és szeretnék is.

A céghez visszatérve jelenleg 23 kollégával (fejlesztők, projectmanagerek, tesztelők, értékesítők, UX designer, pénzügy, PR), valamint eddig több, mint 100 átadott nagy méretű munkával a hátunk mögött, azt gondolom nagyon jó irányba haladunk. Ha csak én mondom, nem hiteles, de a megrendelőink szerint, olyat kapnak tőlünk, amit másutt nem találtak még meg! S erre igen büszke vagyok!

Gyere és tanulj velem itt Te is: UDEMY.COM - erre keress "digitalpedro"

Translate »