Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences -->
IT MÉRNÖK

IT MÉRNÖK

egyedi üzleti szoftverfejlesztés: ezzel foglalkozik a cégem és több, mint 113 teljesen egyedi üzleti szoftvert építettünk eddig. Vannak itt vállalatirányítási programok (ERP), s termelés irányítási szoftverek is (MES). Nincs 2 egyforma rendszer, tehát nincs korlát sem, itt bármit lehet kérni, mi meg tudjuk csinálni!

Bővebben itt: amtech.hu

Kihívásokkal teli projecteket, megoldásra váró ügyfeleket, illetve ügyes és sok pénzt keresni szerető programozókat mindig szívesen fogadunk. 

  • AUTOMATIZÁCIÓ: én azt mondom, hogy szinte minden automatizálható! Korábbi munkáim során is erre törekedtem (még a vállalkozásom előtt), hogy amit csak lehet azt oldja meg a gép helyettünk emberek helyett. Meglepő, hogy mi mindent tud a gép, ha mi kreatív emberek megtervezzük azt előtte alaposan. Mi (és persze személyesen én) ebben is jók vagyunk.
  • MESTERSÉGES INTELLIGENCIA: ha az előző gondolatmenetet folytatjuk, eljutunk az AI-hoz. Fontos tudni, hogy az AI-nak nincsenek céljai, nem kreatív, érzelmekkel sem bír. Ám meglehetősen jól tudja utánozni mindezt. Én minden ügyfelünknek azt javaslom, hogy ültessük be az AI-t ahol van értelme és vannak hozzá múltbeli adataink is persze.
  • PROGRAMOZÁS: méghozzá érthetően az alapoktól kezdve, akkor tarts velem itt: Programozz Pedróval
  • ROBOTOK: milyen régóta is vannak körülöttünk, igaz? Mármint az iparban. A magán életben pedig most kezdenek elterjedni és kb. 2029-re a munkákák akár 42%-át is segíthetik. Nem átveszik, de kiegészítik, az teljesen biztos. Ismerkedjünk meg velük, én ebben is szívesen segítek. 

Menő céges videókért IDE kattints !

Translate »